Kuidas valida Minu Ajakirja sobivaimad pildid?

Öeldakse, et üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna. Aga kuidas siis panna oma pildid Minu Ajakirjas rääkima seda lugu, mida sa päriselt tahad?

Piltide valimisel tasub alustada samast mõtteharjutusest, millest ka kirjutamise puhul: kes su pilte näevad ja mis emotsioone sa neis tekitada tahad?

Jah, trükikvaliteet on Minu Ajakirjal väga hea, aga see ei tähenda, et sinna sobiks piltideks ainult stuudios tehtud professionaalseid fotod. Vahel võib mõni udune, aga väga ägeda emotsiooniga pilt olla just see parim valik. Ja selfi sobib ka! Igale pildile tuleb lihtsalt Minu Ajakirjas leida talle kõige sobivam ja mõjusam koht. 

Aga mis foto valida kaanele?

Kaanele sobib kõige paremini see pilt, mis sulle endale kõige rohkem meeldib 🙂 Selles mõttes on Minu Ajakiri geniaalne – sa saadki päriselt näidata neid pilte ja rääkida neid lugusid, mis on just sulle olulised. Me ei pane ajakirja kurja paparazzo tehtud pilti, kus sa väljaveninud dressipükste ja kammimata juustega burgerit sööd. Samas, kui see on sinu soov, siis paneme selle pildi kaanele. Sinu valik! 🙂

Kui sa ei ole kindel, kas mõni pilt sobib oma kvaliteedi poolest kaanele või sisu juurde, siis lihtsalt saada meile see pilt ja me ütleme, mida ja kuidas sellega teha saab. Ja kui üldse mitte kuidagi, midagi teha ei saa, siis seda ütleme ka!

Jaga postitust: